Subscriu-te

RSS Feed (xml)

Powered By

Powered by Blogger

divendres, 2 de gener del 2009

Les unitats d'SKOOOL

SKOOOL és un lloc d'internet on trobaren eines i simulacions interactives de diferents àrees, entre elles la Biologia. Skoool és, sens dubte un dels més importants portals de continguts digitals educatius per a l'ensenyament no universitari

Llançat en 2002 a Irlanda per Intel Corporation i estés posteriorment a altres països tant a Europa com en altres continents, Intel aprofità el suport de la Fundació Germán Sánchez Ruipérez (entitat privada i independent, nascuda a Espanya en 1981, amb l'objecte de fomentar la innovació educativa i la promoció de tot tipus de programes culturals) per a adaptar la seua tecnologia Skoool en espanyol.

Skoool és un auxiliar en el procés d'ensenyament i aprenentatge en castellà dirigit tant a la docència com a l'alumnat i les seues famílies. El seu ús és senzill i coherent, basat en la potencialitat i especial motivació que ofereixen les noves tecnologies, és al seu torn totalment compatible amb qualsevol metodologia a l'ús. El projecte skoool inclou el desenvolupament tant d'unitats didàctiques com de lliçons, notes d'estudis i altres diversos recursos que ofereixen unes possibilitats quasi il·limitades per a tot aquell que les incorpore al seu procés formatiu.

La iniciativa ja ha rebut la distinció al millor Contingut Electrònic i Creativitat de la Cimera Mundial de Nacions Unides sobre la Societat de la Informació celebrada en 2003.

Exemple: La composició de l'aire en la respiració





2 comentaris :

Anisakis ha dit...

Moltes gràcies Manel. Supose que ja coneixes els recursos que Jose Luis Guillén, del IES Pando (Oviedo) te a la xarxa. L'ánimació que té del funcionament d'una nefrona i algunes relacionades amb el cor,pense te serien d'utilitat

ManelCV ha dit...

Gràcies a tu Vicky.
Efectivament, ja faig referència a José Luis, tant a la seua web com al seu bloc, en un post anterior:
"La web de José Luis Sánchez"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...