Subscriu-te

RSS Feed (xml)

Powered By

Powered by Blogger

dimecres, 25 de març del 2009

El portal educatiu WIKISABER


La xarxa ens brinda una nova possibilitat en fer-nos servir d'un nou portal educatiu basat en l'aprenentatge i l'ensenyament de manera col·laborativa, es tracta de WIKISABER, un espai gratuït que vol ser lloc de trobada i intercanvi entre totes les parts implicades en la comunitat educativa: pares i mares, alumnat i professorat; un lloc on es puga compartir coneixements, activitats, recursos i continguts de qualitat.

Wikisaber es crea figurant un model d'un col·legi 2.0. on s'integra la tecnologia amb les eines de la web 2.0, amb les quals l'usuari pot crear, editar i publicar continguts. Una manera fàcil de fer que el coneixement siga accessible per a tots.

En Wikisaber haurà dos tipus de continguts:

1. Els continguts que un equip multidisciplinar d'experts en Educació i Tecnologia crea i selecciona d'acord amb criteris d'alta qualitat. En principi les matèries pertanyen a les àrees de:
  • MATEMÀTIQUES
  • CONEIXEMENT DEL MEDI
  • FÍSICA
  • QUÍMICA
  • BIOLOGIA 3r curs de l'ESO
  • CULTURA CLÀSSICA
2. Aquells que envien els usuaris, creats per ells i publicats en WIKISABER perquè puguen compartir-los.
Els membres de WIKISABER seran rigorosament informats de les novetats que s'incorporen i que són creats, adaptats i revisats per institucions altament prestigioses, compten amb l'aval d'experts i pedagogs d'àmplia trajectòria:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...