Subscriu-te

RSS Feed (xml)

Powered By

Powered by Blogger

dimecres, 29 de juliol del 2009

Continguts educatius digitals

Click sobre la imatgeUn cop més visitem una de les pàgines de recursos de la Junta d'Extremadura, en aquesta ocasió: Educarex un conjunt de recursos atractius per a usar a la classe

Abasten totes les etapes, tots els nivells i totes les matèries. I a més són accessibles!, la qual cosa avui és més que interessant. Els pots usar online o els pots descarregar, si la teua connexió a Internet és lenta o no disposes de connexió en l'aula.

Dins de secundària els trobem diferenciats per matèries, entre elles Biologia i Geologia, i dins de cada matèria podem anar a primer, segon, tercer o quart.

Totes les activitats permeten la manipulació i l'experimentació per part de l'alumnat, i la majoria són autoavaluables, la qual cosa fomenta la reflexió i a l'autoaprenentatge.

Les activitats, generalment, inclouen una explicació inicial dels conceptes a treballar i una pràctica mitjançant exercicis o tasques que ha de completar l'alumne/a. Cada text ve acompanyat del seu àudio, de manera que els alumnes amb més dificultats lectores puguen accedir a la tasca sense problemes. L'àudio del text o el so de fons es poden desactivar en algunes activitats. I també és possible imprimir alguns dels exercicis a realitzar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...