Subscriu-te

RSS Feed (xml)

Powered By

Powered by Blogger

dimarts, 7 de juliol del 2009

Hipertexts de l'àrea de Biologia

Com diu el propi autor el dr. Jorge Raisman
, Hipertexts de l'area de la Biologia està configurat a la manera del llibre  "Rayuela" escrit en 1963 per Julio Cortazar, o el joc del mateix nom, una forma de llegir (jugar) que admet "salts"  d'acord a com segueix (o nó...) els enllaços del mateix; existeix per tant igual que en Rayuela, moltes formes de llegir-lo.
Aquests hipertextos tracten de Biologia on tenim una abundància de temes de biologia en xarxa, des d'on podem navegar permanentment i sempre es troba alguna cosa nova, algun enfocament diferent. Resulta encoratjador la quantitat i qualitat del material obtenible. És per aquest sens fi de material disponible que aquest hipertexto proposa una "navegació orientada" a fi d'integrar coneixements bàsics dels temes inclosos en les currículas, però cadascun pot sentir-se lliure de navegar i adquirir la major quantitat d'informació possible.
Així mateix inclou diagrames i imatges originals com també microfotografies de microscopia òptica i electrònica, sorgides de la producció científica dels autors i col·laboradors.
Molts del temes són traduccions de llocs tan prestigiosos, com el de "On-line Biology Book" del Dr. M.J. Farabee, de l‘Estrella Mountain Community College (Arizona), una obra impressionant sobre la biologia, disponible a la xarxa per a la seva consulta directa i gratuïta.
El material és de lliure ús per a fins educatiu.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...