Subscriu-te

RSS Feed (xml)

Powered By

Powered by Blogger

dimecres, 22 de febrer de 2012

Repàs de Biologia i Geologia

La xarxa de "Buenas Prácticas 2.0" del Ministeri d'Educació, ha fet un reconeixement molt just al projecte del Bloc de Francesc Collado, professor de Biologia i Geologia de l'IES Bovalar de la ciutat de Castelló: "Repàs de Biologia i Geologia".

El projecte consta de diferents activitats que podem dur a terme a les nostres aules:

  •  Com treballem la lectura de textos científics.- Podem veure l'activitat en el següent power 
  • Ciència pel carrer.- Una activitat que l'alumnat, alhora de investigar, selecciona i publica la informació sobre aquells carrers de Castelló dedicats a noms de científics, animals o plantes. Utilitza el Google Docs per a realitzar els informes de l'alumnat.
  • Plantes del barri.- L'alumnat ha estat estudiant les plantes properes a les seues cases. Amb la informació recopilada han elaborat un mapa a Google maps de Borriol i dels grups Reis, Sant Agustí i Sant Marc, Crémor i de la zona de la UJI de Castelló que inclou xinxetes amb el nom en valencià, en castellà, de l'espècie en llatí amb una fotografia i un enllaç a una fitxa explicativa.
  • Jocs de ciències on line
  • Altres ...
 Ahir el diari "Mediterraneo" també es faria ressò d'aquest interessant projecte:Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...