Subscriu-te

RSS Feed (xml)

Powered By

Powered by Blogger

dijous, 16 d’abril del 2009

Les ciències en paper

Quantes coses podem fer, en les nostres aules, amb el paper?
El recurs és inesgotable!
Per citar alguns treballs podem utilitzar els retallables que ens mostren les interioritats dels animals, plantes, del cos humà ... Així per exemple J. Herrero Pampliega, fa més de 20 anys, publicà en l’editorial SENA una col•lecció d’aquests retallables que, malauradament, estan esgotats; no obstant això Argos els difon com recurs educatiu, podent, de moment, obtenir els vertebrats o alguns invertabrats, o fins i tot del cos humà.
La creació d’origamis també ens dóna oportunitat de construir elements científics, en Etsy trobem una caixa toràcica que tanca un cor i que es ven com regal.
Per a més menuts tenim una col•lecció en 3D d’animals que no només ens ofereix la plantilla en pdf per a la seua construcció, sinó també una fitxa molt completa sobre les seues característiques.
Pel que fa a la molècula de l’ADN tenim diverses ofertes, des d’una composició en diferents grandàries fins a una altra amb la que podem fer una llarga cadena .
Si anem al camp de la geologia també trobem retallables molt bons, com ara, un model càrstic, o aquesta estructura de la Terra.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...