Subscriu-te

RSS Feed (xml)

Powered By

Powered by Blogger

dilluns, 20 d’abril del 2009

Les possibilitats del Google maps

Un recurs important, sobretot, però no només, per a la realització de rutes en les nostres eixides al camp, és Google maps, el qual té, per sí mateix, un ampli ventall de possibilitats (podeu trobar un manual d'ús ací):


Mostra barranc dels horts en un mapa més gran
Altres mostres de rutes les podem veure en l'IES Politècnic o també aquest altre.
Una altra possibilitat és l'estudi de flora i/o roques i minerals, dels nostres centre, com és el cas de l'ús mostrat per l'IES Bovalar.
També de l'IES Politècnic ens mostra una aplicació dels "Maps" sobre les arenes del món
Pilar Etxebarria ha treballt molt amb aquest recurs i ens brinda la possibilitat de veure'l. Pilar intervé en un grup de discusió de la xarxa educativa Internet a l'aula, es tracta de "Google Earth. Aplicacions Didàctiques" , de la qual, precisament Pilar forma part.
Una altra aplicació del Google-maps és fmatlas, una vegada donat d'alta és força fàcil de gestionar facilitant el codí per a insertar-lo en el bloc o en la pàgina web, també et permet compartir-lo amb altres persones per a participar i fer aportacions al mapa en el lloc on està incrustat i exportar-lo a Google-Maps via fitxer en format kml; ací teniu un exempe del seu ús.
Semblant als webquests també podem experimentar amb les Esarth quest, que utilita aquest recurs. Podem veure un exemple: "Trentivieso", o una aventura didàctica: "El Otro".
Altres eines del Google Maps és el seu simulador de vol, i més coses que podeu trobar en el bloc del recurs; en la web Earth, localitzarem coordenades de llocs d'interès; també n'hi ha llocs específics per a estar informats de les novetats, o aquest altre bloc, amb aplicacions del recurs.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...