Subscriu-te

RSS Feed (xml)

Powered By

Powered by Blogger

dijous, 18 de febrer del 2010

El joc de la ciència

Es tracta d'un joc interactiu i online, que té com objectius ajudar a crear consciència sobre l'important paper que ocupa la ciència en la nostra societat, fomentar vocacions científiques entre els i les joves i divulgar diferents aspectes de la investigació d'una manera original i atractiva.
Es troba en diferents idiomes: anglès, català, basc, castellà, polonès i i francès.
El RYM, com s'anomena per les sigles en anglès de Research Your Mind, és un projecte cofinançat per la Comissió Europea i coordinat pel Servei de Projectes Europeus i Internacionals de l'Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca en col·laboració amb l'Oficina de l'Espai Europeu del Coneixement del Departament d'innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat de Catalunya, i compta amb la participació de l'Institute for Ecology of Industrial Areas (Katowice, Polònia). La traducció al basc es déu la Univeristat del País Basc.
Presenta diversos àmbits de qüestions, segons les temàtiques del 7è programa marc de R+D de la Unió Europea (2007-2013): Salut, Alimentació, Agricultura i Biotecnologia, Nanociències, Nanotecnologies i TIC, Energia i Mediambient, Transports, Seguretat i Espai, Ciències Socials i Humanitats.
Millor que explicar el funcionament és entrar i començar a jugar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...